Een offerte omzetten in een factuur

U kunt een offerte in een factuur omzetten of een document naar een ander document kopiëren.

iPhone en iPad app:

1. Open de offerte
  2. Klik op de knop Kopiëren
  3. Selecteer Factuur
  4. Bewerk, indien nodig, de informatie op de factuur
  5. Klik op Opslaan
De informatie op de offerte wordt naar de factuur gekopieerd evenals de datum.

Android app:

1. Open de offerte.
  2. Tik op de knop Actie
  3. Selecteer Document kopiëren
  4. Selecteer Factuur
  5. Selecteer Ja om de informatie op de factuur te bekijken en te bewerken
    Selecteer Nee als u de factuur niet wilt bekijken
  6. Met Ja kunt u, indien nodig, de informatie op de factuur bewerken
    De factuur krijgt het volgende volgnummer in de reeks
    Met Nee wordt het factuurnummer ingesteld op nul
  7. Tik op Terug om op te slaan
De informatie op de offerte wordt naar de factuur gekopieerd evenals de datum.

Web app:

1. Open de offerte
  2. Klik op de knop Kopiëren
  3. Selecteer Factuur
  4. Bewerk, indien nodig, de informatie op de factuur
  5. Klik op Opslaan
De informatie op de offerte wordt naar de factuur gekopieerd evenals de datum.

Tips

• De nieuwe factuur krijgt een opvolgend factuurnummer
  • U kunt een document kopiëren of omzetten in een ander document
  • Binnen dezelfde account kunt u een document alleen kopiëren
  • Voor ondertekende documenten moet u het document bewerken voordat het kan worden gekopieerd