Wat is mijn huidige abonnement en hoe upgrade ik dit?

Invoice2go heeft verschillende abonnementen die u kunt kopen afhankelijk van uw zakelijke behoeften. Als het nodig is, kunt u direct in de app upgraden naar een ander abonnement.

Web
  1. Klik op het e-mailadres dat wordt getoond in de rechterbovenhoek.
  2. Klik op Account upgraden/beheren.

Uw huidige abonnement wordt hier aangegeven.

U kunt er voor kiezen om te upgraden naar een ander abonnement door te klikken op Upgrade.

Als u een testaccount hebt, kikt u op Kopen om te upgraden naar het abonnement van uw keuze.

De knop voor Vernieuwen wordt getoond als uw abonnement is verlopen. Druk op deze knop om uw abonnement te verlengen en uw account te blijven gebruiken.