Waar kan in mijn accountgegevens vinden?

Uw account-ID wordt getoond in het veld Account.

Uw gebruikersnaam is het e-mailadres dat u hebt gebruikt om u aan te melden bij uw account en waarop u e-mails van Invoice2go ontvangt.

De balk Opslaggebruik toont de resterende hoeveelheid opslag voor uw account.

Als u een Enterprise-abonnement hebt, kunt u nieuwe gebruikers toevoegen aan uw account via Gebruikers beheren.

Web

1. Klik op het e-mailadres dat wordt getoond in de rechterbovenhoek.
    Dit e-mailadres is de gebruikersnaam die u gebruikt om u aan te melden bij uw account en waarop u e-mails van Invoice2go ontvangt>.
  2. Klik op Account beheren/vernieuwen.