Uw factuurlabels bewerken

U hebt de mogelijkheid om de standaardlabels die op uw factuur verschijnen te bewerken.

iPhone en iPad app:
  1. Ga naar Instellingen
  2. Selecteer Standaardlabels
  3. Tik op het label dat u wilt wijzigen
  4. Bewerk het label
  5. Tik op Klaar
  6. Tik op Terug
Tik onderaan op Standaardinstellingen herstellen om de wijzigingen die u hebt aangebracht te negeren en de standaardlabels weer te geven. Selecteer Ja ter bevestiging.

Android app:

1. Ga naar Instellingen
  2. Selecteer Standaardlabels
  3. Tik op het label dat u wilt wijzigen
  4. Bewerk het label
Tik onderaan op Standaardinstellingen om de wijzigingen die u hebt aangebracht te negeren en de standaardlabels weer te geven. Selecteer OK ter bevestiging.

Web app:

1. Ga naar Instellingen
    Selecteer Standaardlabels.
  2. Klik op het label dat u wilt wijzigen
  3. Bewerk het label
  4. Klik op Opslaan
Tik onderaan op Stel opnieuw in om de wijzigingen die u hebt aangebracht te negeren en de standaardlabels weer te geven. Selecteer Ja ter bevestiging.

Tips

• Beijk de factuur om uw wijzigingen te bekijken
  • De standaardlabels gebruiken de taal die in Instellingen zijn geïnstalleerd
  • Hier worden de veelgebruikte labels voor het land weergegeven, die in Instellingen zijn geïnstalleerd
  • Wijzigingen in de standaardlabels zijn ook van toepassing op eerder aangemaakte documenten. Ze zijn niet van toepassing op getekende documenten