Het bewerken van uw btw-instellingen

De btw-instellingen worden automatisch ingesteld wanneer u een land selecteert.
U kunt er voor kiezen om de btw-instellingen direct in de app te wijzigen.

iPhone en iPad app:
  1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op Belastingtype.
  3. Selecteer hoeveel belastingen u wilt toepassen.
  4. Tik op Terug.
  5. Tik op de belasting(en) onder Belastingtype om de details in te stellen.
  6. Voer het btw-tarief in.
  7. Voer de afkorting van de btw in.
  8. Zet de wisselknop voor Meervoudig tarief op AAN als u variabele btw-tarieven wilt toepassen.
  9. Zet de wisselknop voor Inclusief op AAN als u de btw wilt opnemen in de prijs van het product.
  10. Tik op Terug.
Als u twee of drie btw-tarieven toepast, wordt de Som van de belastingoptie weergegeven.
Zet de wisselknop voor deze optie op AAN als u de tweede of de derde belasting wilt toepassen op het subtotaal en het bedrag van de eerste en/of tweede belasting.

Android app:
  1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op Belastingtype.
  3. Selecteer hoeveel belastingen u wilt toepassen.
  4. Tik op Terug.
  5. Tik op de belasting(en) onder Belastingtype om de details in te stellen.
  6. Voer de afkorting van de btw in.
  7. Voer het btw-tarief in.
  8. Vink het vakje aan voor een meervoudig tarief als u een variabel btw-tarief wilt toepassen.
  9. Vink het vakje Inclusief aan als u het btw-bedrag wilt opnemen in de prijs van uw product.
  10. Tik op Opslaan.
Als u twee of drie btw-tarieven toepast, wordt de Som van de belastingoptie weergegeven.
Vink het vakje van deze optie aan als u die tweede of de derde belasting wilt toepassen op het subtotaal en het bedrag van de eerste en/of tweede belasting.

Web app:
  1. Ga naar Instellingen
  2. Klik op Belastingtype.
  3. Selecteer hoeveel belastingen u wilt toepassen.
  4. Tik op de belasting(en) onder Belastingtype om de details in te stellen.
  5. Voer het btw-tarief in.
  6. Voer de afkorting van de btw in.
  7. Vink het vakje aan voor een meervoudig tarief als u een variabel btw-tarief wilt toepassen.
  8. Vink het vakje Inclusief aan als u het btw-bedrag wilt opnemen in de prijs van uw product.
  9. Klik op Opslaan.
Als u twee of drie btw-tarieven toepast, wordt de Som van de belastingoptie weergegeven.
Vink het vakje van deze optie aan als u die tweede of de derde belasting wilt toepassen op het subtotaal en het bedrag van de eerste en/of tweede belasting.

Tips

• De btw-instellingen worden automatisch ingesteld wanneer u een land selecteert.
  • Wanneer Meervoudig tarief wordt geselecteerd, kunt u het btw-tarief telkens instellen wanneer u een product aan uw factuur toevoegt.