Hoe kan ik de automatische verlenging van mijn abonnement uitschakelen?

iPhone en iPad

U kunt de automatische verlenging van uw abonnement op elk moment uitschakelen met behulp van deze instructies:
  • Ga naar Instellingen.
  • Selecteer Account beheren.
  • Tik op Gebruikers beheren.
  • Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen.
  • Tik op Facturatie.
  • Ga naar Automatische facturatie
  • Tik op Uitschakelen.
Als u er voor kiest om de automatisch verlenging uit te schakelen, verloopt uw abonnement aan het einde van de facturatieperiode waarvoor u hebt betaald (met andere woorden uw abonnement verloopt niet direct als u automatisch factureren uitschakelt).

Invoice2go biedt geen restitutie voor de resterende periode van uw huidige abonnement als u de automatische verlenging uitschakelt of voor eerder verlopen abonnementsperioden; daarnaast kan Invoice2go niet garanderen dat de dienst correct werkt na het einde van de abonnementsperiode waarin de automatische verlenging is uitgeschakeld.

Opm.: Dit artikel is uitsluitend van toepassing op klanten die een Invoice2go-abonnement hebben aangeschaft via Buy.2go.com. Dit is niet van toepassing op onze klanten die uitsluitend aankopen hebben gedaan via de appstores van iOS en Android.

Android

• Ga naar Instellingen.
  • Selecteer Account beheren.
  • Tik op Gebruikers beheren.
  • Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen.
  • Tik op Facturatie.
  • Ga naar Automatische facturatie
  • Tik op Uitschakelen.
Als u er voor kiest om de automatisch verlenging uit te schakelen, verloopt uw abonnement aan het einde van de facturatieperiode waarvoor u hebt betaald (met andere woorden uw abonnement verloopt niet direct als u automatisch factureren uitschakelt).

Invoice2go biedt geen restitutie voor de resterende periode van uw huidige abonnement als u de automatische verlenging uitschakelt of voor eerder verlopen abonnementsperioden; daarnaast kan Invoice2go niet garanderen dat de dienst correct werkt na het einde van de abonnementsperiode waarin de automatische verlenging is uitgeschakeld.

Opm.: Dit artikel is uitsluitend van toepassing op klanten die een Invoice2go-abonnement hebben aangeschaft via Buy.2go.com. Dit is niet van toepassing op onze klanten die uitsluitend aankopen hebben gedaan via de appstores van iOS en Android.

Web

1. Ga naar Instellingen.
  2. Klik op het e-mailadres dat wordt getoond in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Account beheren/vernieuwen.
  4. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen.
  5. Klik op Facturatie.
  6. Ga naar Automatische facturatie
  7. Klik op Uitschakelen.
Als u er voor kiest om de automatisch verlenging uit te schakelen, verloopt uw abonnement aan het einde van de facturatieperiode waarvoor u hebt betaald (met andere woorden uw abonnement verloopt niet direct als u automatisch factureren uitschakelt).

Invoice2go biedt geen restitutie voor de resterende periode van uw huidige abonnement als u de automatische verlenging uitschakelt of voor eerder verlopen abonnementsperioden; daarnaast kan Invoice2go niet garanderen dat de dienst correct werkt na het einde van de abonnementsperiode waarin de automatische verlenging is uitgeschakeld.

Opm.: Dit artikel is uitsluitend van toepassing op klanten die een Invoice2go-abonnement hebben aangeschaft via Buy.2go.com. Dit is niet van toepassing op onze klanten die uitsluitend aankopen hebben gedaan via de appstores van iOS en Android.